Menu
Your Cart

Szolgáltatások

Tisztasági festés

Kevésbé szennyezett felületen akár egy rétegben is. Ehhez a minőségi festékek és anyagok közül kell választani és szakembert keresni, akinek kellő tapasztalata és gyakorlata van a festék megfelelő hígításáról, a falfelület szívóképességének helyzetéről.


Mázolás – Lazúrozás

Manapság legtöbb esetben fémfelületeken, lépcsőkön, kerítéseken és egyéb vasszerkezeteken végezzük. Régebben falfelületeken, kórházakban egészségügyi intézmények falainak alsó részét mázolták. Mára már a falfelületen végzett mázolást (kivéve műhelyek) latex festékekkel helyettesítjük.


Felületek helyreállítása, Glettelése

Minden munka megkezdése előtt fontos a számomra és a szakma is megköveteli a felületek megfelelő előkészítését. Hiszen egy vakolt felületre sem festünk azonnal, mélyalapozás és glettelés nélkül.


Gipszkarton falak és szerkezetek

Miután a kartonosok levonultak legtöbbször a festők végzik a befejező munkákat. Itt nagyon fontos a gipszkarton illesztések feltöltése és beágyazása hézagerősítő szalagokkal. Ezeknek a folyamatoknak az elmaradása később komoly repedések megjelenését fogják jelenteni. Mindig kérje szakember segítségét.


Egyéb szolgáltatások

Kisebb kőműves munkákkal is foglalkozunk, sok esetben egy bontás miatt egy adott falszakaszt nekünk kell visszafalazni illetve vakolni. Továbbá igény esetén üzlethelységek hétvégi festését is tudjuk vállalni, extrémebb esetben éjszakai munkavégzéssel, hogy a megrendelő vállalkozás életében a legkisebb kiesést garantáljuk.

Ebben a ketagóriában nem találhatóak termékek.